Gymnasieslaget imorgon.

Ni får nog helt enkelt sluta läsa min blogg! haha. Nej men jag bor ju somsagt inte hemma, och när jag väl är här så är inte bloggen det första jag tänker på. Men imorgon är det gymnasieslaget och jag har packat ner min gamla Ebersteinska tröja! Och jag har fått hem ett litet paket från Nelly, en klänning från jones and jones!


24 maj.

Bott i lägenheten över helgen, därför inte mycket uppdatering tyvärr. Det har varit en skön helg, fint väder, lite jobb och bra sällskap. Nu ska jag ta tag i mitt liv och åka till hästen. Ikväll blir det att träffa Johanna Lina och Sarah. Så blir det att titta på lite östgötacup på lindängen, spännande! Over and out.



22 Maj.

måste säga att jag har en supertråkig blogg just nu, men det är fint väder och man är inte hemma. sen har jag inte sovit hemma dessa nätter heller. igår blev det lugnt, ikväll kanske det blir en och annan öl? Grill står på schemat så får vi se vart kvällen för oss. Jag börjar jobba imorgon kl 10, så halv lugnt blir det faktiskt!

Albin fyller 18 år idag, Grattis till han! :)

19 maj.

inte hänt ett dugg idag, noll inspiration. Ledig, ridit, trött. Suttit i solen typ. Imorgon så kommer äntligen Lina hem, och vad jag längtar! har också prov på dagssminkning och teorilektion imorgon. superkul.
Har nog inte berättat att mormor nu har åkt till sundsvall igen, till höst! så nu har jag lägenheten till hösten, är väl där när jag jobbar och är i stan osv. PUSS!
Ett grattis till Emma också. ♥

hittade en supergammal bild.

17 maj.

Idag var det lite halv stressigt och kaos på Monki, massa elfel och inget funkade. Men det löste vi! Såg att det kom upp bilder från lina och kevins avskedsfest, jättefina. eller? Andy har fått körkort idag, Grattis till han. Så vi ska ut och åka och ikväll blir det match. PUSSSSSS




Museum.

i lördags så var jag med elins familj och var på något muséum. Jag hälsade på en åsna och åt korv i solen gjorde vi. Kollade på massa gamla saker också, som man brukar göra där. haha.








party. NOT

Grillat med johanna och sarah, sett en film från 90 talet. Nu degar vi i soffan och vill hitta på något. Men vi har inte riktigt kommit fram till vad. Kanske knäppa en öl kl 12? hörs.

15 maj.

Idag blir det nog att hänga lite med Elin, kanske åka till hennes farfar som bor låååångt borta. Mysigt. Observera att det är sjukt varmt ute, sommarn är på väg nu! Jag älskart.


MONSTER.

Jobbat idag hela dagen, kom hem nu. Igår så var vi här, vart lite misslyckat. Men sen kom anton och viktor upp, så vi lagade mat kl 1 på natten och badade till kl 3. Så det var lite segt att gå upp imorse.

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning, mot jennas place ikväll. Som denna kväll så vill jag vara 18 och bara följa med alla andra brudar ikväll, men nej då. Jag och Johanna får ta bussen hem!


14 maj.

And I won't tell anybody how you turned my world around,
I won't tell anyone how your voice is my favourite sound.


13 Maj.

och det är dyngregn. Snart ska jag byta om och göra mig redo inför hoppträning, jag är sjukt tagg! Dock är det bara jag och sanna, våra kusar och en transport. Får se hur det slutar.

Ikväll blir vi nog här, närmsta och dricker.
Mamma och pappa firar 10 års bröllopsdag, grattis på dom. ♥


12 maj.

Hemkommen från skolan, en timmes lektion. och jag hann med två redovisningar och ett förhör.
Nu ska jag slänga ihop lite lunch, sedan rida och ikväll så ska vi grilla. Långhelg på g, men jag jobbar fredag.
Skönt pass iallafall så det gör mig ingenting.

SATC!

jag och johanna har bestämt oss för att se en förhandsvisning på sex and the city 2, som dock kostar 250. Men det skulle ingå mat och dryck, samt en liten goodiebag. Det kan ju vara mysigt, och jag längtar som fan tills den kommer. Någon mer?


9 Maj.

Som sagt, inte många sovtimmar inatt. Så funderar på att sova nu så jag är laddad inför Monki imorgon hela dagen. Tog en lång tur idag med sanna, skönt. Sedan vart det plan och glo lite på fotboll, men det var ju inget att ha eftersom de förlorade. Godnatt!


redan söndag?

DÖD, HELT DÖD! MEN TACK ELIN FÖR GÅRDAGEN.


Some news.

Tänkte också visa en bild på mina byxor som hamnade i min garderob förra veckan. Men har nu insett att det är många som har dom. Typiskt norrköping, men dom kostade bara 99:-


Trött...

Tittar på videon "Rascal Flatts - What hurts the most" om och om igen, och jag förstår inte varför. För den låten, och den videon gör mig ledsen. Men jag får samtidigt rysningar i hela kroppen och bara tänker.

Jobbade idag, och var i skolan. Första hjälpen och franspermanent. Kom hem för en stund sen och nu sitter jag här och tjockar i mig kebab. Ledig imorgon som sagt, sova länge. Men jag vill ha sällskap ikväll.
Men jag är sjukt taggad inför morgondagen.



6 Maj.

Ska nu bege mig till skolan, första hjälpen idag. Sedan också fransböjning, permanent. Ikväll så jobbar jag också, men det gör ingenting att jag har en lång dag, för jag är ju ledig imorgon! Kanske skriver mer ikväll.

5 Maj.

Idag är jag ledig, och jag har nu inget att göra. Gick upp för 20 min sen, så funderar jag på att laga någon lunch till frukost. Johanna slutar sent idag, och jag orkar inte göra mig i ordning och röra mig mot stan. Så idag ska jag bara dega och hänga i svärtinge. Jag ser också att det är fint väder, kanske sitta lite i solen. Igår slingade jag håret igen, blir bara ljusare och ljusare. Visar kanske bild sen!


Hur bra, och hur somrig?


död!

jag borde sätta mig ner och plugga, men jag orkar inte. Imorgon har jag körlektion också!

3 Maj.

Vaknade nu, ska hitta något i garderoben och sätta på mig, sen in till Monki. Ikväll blir det att träffa johanna och rida. Jag är så himla förkyld och ont i halsen så jag inte vet vart jag ska ta vägen. Hade jag haft skola idag så hade jag inte gått! Kanske skriver mer ikväll.

söndag.

'Cause you never were, and you never will be mine.



Sitter inne på malins blogg och lyssnar på Andreas Wijk när han sjunger be mine. Och det stämmer in så bra just nu för tillfället. Jag hatar, eller inte hatar men bloggar som ska vara så deprimerande. Men jag orkar inte vara en glad blogg idag. och jag kanske ville skriva av mig nu bara eller något. Men jag kan inte skriva så specificerat, för jag vet att du läser det här. Men det gör ont, och det vet du också. Det är så länge sedan, men det gör ont fortfarande.
Jag saknar min bästa vän.


GRATTIS MIN ÄLSKADE ELIN!

Min lilla Elin fyllde år igår, 20 hela år. Samt min bror fyllde år på valborg, så grattis på er!










2 Maj.

Helgen har varit.. bra! Valborg så var vi som sagt hos Sarah och grillade, sedan vidare till Q.
Ja du, det blev en rätt galen kväll. Vaknade av att ha autografer från något dåligt live-band.
Jag gick upp på scenen och sjöng Poison vilket jag ångrar som fan. Men vad gör man inte?!

Igår så umgicks jag med Johanna mest, sarah också. Vi åt kebab och degade lite, sedan åkte jag och johanna till svärtinge och umgicks med lite sköna grabbs.


RSS 2.0