dålig uppdatering.

dålig på att uppdatera på senaste. Men det var en bra helg, var med tjejerna mest hela helgen. mycket mys och så. Vart lite jobb också på lördagen, måste säga att det var lite folk för att vara första adventshelgen och lönehelg. Idag har jag varit på Monki och haft data, sedan hem och sov ettag. Skitskönt, för jag har varit så trött hela dagen! Sen så åkte jag johanna och lina till pizzerian och tjocka och pratade lite skit. Sedan hem till lina och jag färgade håret på henne. Nu blir det väl att krypa ner i sängen.

Ledig imorgon också, inget skönt?! PUSS

25 och LÖÖÖN

idag har lönen äntligen kommit in, imorgon blir det att köpa skor! Idag så började jag kl 11 och slutade 12. sedan så är det öppet hus på skolan kl 5-7. Så det är segt att vänta på att det ska börja! nu sitter dom andra och har matte, så jävla skönt att slippa det! Jag sitter och kollar lite på datorn och hjälper Erika lite då och då. I helgen så tror jag att vi bara skulle va några tjejer och sitta och dricka lite på fredag. och jag är ledig på fredag! inget skönt?
Puss på det!
Erika är duktig och pluggar matte.

trött och sliten.

jag har jobbat hela helgen. jag är heeeeelt slut! I fredags så var jag med elin och tittade på idol, mysigt. Då kom också mina grejer från H&M, passade och var fint. Igår så var vi hos Josefin på fest, det dög väl. Trevligt och bra folk. Ångrade väl lite imorse att jag drack den sista ölen, men vafan. Kommit hem från jobbet, och bara deckat och är skittrött!


Imorgon så börjar min praktik på Monki, ska bli kul och intressant. Imorgon ska jag och Caroline ge oss ut i skogen och rida. Får väl se om hon vill ha min häst någon gång ibland. PUSS

19 november

som alla andra idag, var jag också på BIKBOK. 30% på hela butiken. En svart klänning med paljettaxlar och en oversize t-shirt fick följa med mig hem. Får lite ångest, har inte mycket pengar kvar nu på denna månad. Så längtar nu till Onsdag då lönen kommer, och man får shoppa lite till. Vill ha ett par skor, men fanns inte i min storlek på city och sålde dom inte ens på maxi. Kanske kan köpa en storlek för stort och ha sockar?
Idag på stylingen så gjorde vi höst. Så det blev höstiga färger och bär i håret. Jag och Erika parade ihop oss och gjorde på varann. Lärarna fotar resultaten också, så ska man få sin egen portfolio. Tycker jag ska bli kul!

17 november

ligger nu med bärbara i soffan och pratar med bror min, David. Det är inte långt kvar tills vi kommer supa nätterna långa i thailand. Börjar faktiskt längta lite nu när man pratar om det, längtar till värmen.
idag på stylingen i skolan så var det fransk manikyr som stod på schemat. Det gick rätt så bra, så himla mycket man ska kunna och lära sig till provet. Massa oljor och poleringar också. samt handmassage :) Så alla vänner som vill, ställer jag upp. träning ger färdighet! Imorgon är det friluftsdag, heldag på SATS. ska bli rätt kul, någon dans osv. Tatueringen har börjat klia och är rätt jobbig. men den läker nog snart.

16 november

idag har jag varit hemma från skolan. hade dock också ont i halsen men missade också bussen. Så pluggade lite hemma istället. Ikväll ska det gå en bra film på tv kl 9 på kanal 9, den ska jag se. kommer inte ihåg vad den heter. tänkte göra lite guacamole och äta chips. Ska faktiskt träna på SATS imorgon så, jag får..

Just det, jag har skickat efter lite kläder och skor från H&M. Lite utav det skulle komma denna vecka, kul! Nu ska jag ta mig upp till stallet och rida lite, känner att det här inlägget var sjukt tråkigt. men puss på det.


Suddig bild men tycker den är så sommrig och fin!


15 november

jag är helt slut och ska gå och sova nu. börjar kl 1 imorgon, det är skönt. Jag har sovit så himla lite under helgen så att jag tror ja dör. Imorse var jag med på hoppträning, det gick bra.

Jag har ju tatuerat mig nu också, dom flesta har väl sett den. Har inte tagit något kort så kan inte visa. men får väl ta och göra det snart.
PUSS

11/11.

Idag har jag haft en lektion på plus. Sedan gick ja till Eber och hade ett prov där. Kände mig mycket välkomnad i klassen. haha :)

Imorgon så är det styling i skolan, sedan jobbar jag imorgon också.
Det är bara 2 dagar kvar tills jag tatuerar mig, lite nervös jag är. nu ska ja till gården.


god eftermiddag

nu har jag precis ätit lunch. hade styling på morgonen. det var nagelvård.  Jag och Erika pratade ihop oss, och ja gjorde på henne. men hon skulle tillbaka till Eber så jag fick mina gjorda av läraren. Vart mycket fint och nöjd! Men det är så himla tråkigt att jag inte får ha nagellack på jobbet. så jag måste ta bort det imorgon. Slutade som sagt kl 12 så nu sitter jag hemma. Ska dra mig upp till stallet sedan blir det SATS och träna och sola!
PUSS

9 November

idag har jag haft en lektion bara, rätt skönt. imorgon är det styling och så blir det personlig träning på SATS. Det ska bli rätt intressant. Sitter nu i sängen med datorn och ser att rummet är förjävligt. kanske borde ta tag i det?
På fredag blir det tatueringen. jag är skiträdd! jag har drömmar om den, att dom skriver fel eller något. Det är ju trots allt på fredagen den 13. :o
tycker om låten med justin bieber-one time. rätt skön. PUSSS

ADDA

[email protected]


åååååååååh.

segt imorse och gå upp kl 5, fick ju åka hem och sova en stund. men sen mot jobbet. det gick bra idag.

det är något fel på min msn?! fan jag blir så arg. vet inte om det är datorn som är dum i huvet eller om det är jag som är så jävla dålig och inte kan nånting om datorer. Jag tror att niklas skrattar lite åt mig. Imorgon börjar jag tio i ett. skönt. får se om jag orkar ta mig till elin snart. Puss

TIK TOK

alltså, imorgon ska ja upp och ha "frukosten" i stallet, kl 5! sen så börjar ja jobba kl 12. Men jag har nu bestämt mig för att ja ska festa ikväll? aja. hoppas det blir superkul. Jag är danssugen. PEACE


7 November

Nu ska ja upp till stallet. sen ska jag nog va med johanna. undra vilket bus vi kommer hitta på :)
Jag skratta skitmycket över ett SMS igår, haha. johanna skickade "Det stod en stor jävla älg i korset vid det där fyrkantiga huset på tomten, lite ja sprang :O fyfan vad äckligt, först trodde ja att det var en staty sen rörde den på huvet :(" hahahahaha. så dålig :D


vet inte vilket datum.

och orkar inte ta reda på det. ikväll har det varit en mysig kväll. ligger nu i sängen, trött och ont i halsen.
orkar inte skriva mer. over and out.
hittar inte mina bilder på skitdatorn, synd för er

en snöig dag..

idag har det varit en snöig dag, första snön. jag har ridit i snöstorm och det var kallt. sen gick ja lite på maxi, sen vidare till gårn. det var väl hur min dag såg ut.
jag saknar min gamla klass, men jag hoppas att det blir bra snart. helt ensam. Jag vet ju själv hur det är när det kommer nya i klassen. jag var iallafall inte en av dom som gick fram och prata. men jag hoppas att det blir bra.

4 november

sitter i skolan och har personlig service tror ja att det heter. Jag kan ju inte säga att jag förstår så mycket, men det blir nog bra. Jag började kl 11 och slutar kl 12. Funderar på att ta mig till Eber då och gå på kultur och idéhistoria. för att inte hamna så långt efter eller att jag fattar sista provet.
Vet inte riktigt vad som händer ikväll, jag borde ta mig till SATS. En tjej på jobbet ska flytta så hon har tagit mina tider denna vecka så får ja dubbelt nästa vecka tror ja att det är. så det är skönt, knappt någon skola och inget jobb. Jag går inte 100% i skolan eftersom jag är klar med massa ämnen, så det kanske blir att ja får ta en pratikplats eller ta ett till ämne i skolan för att ja ska få studiebidrag. Nu så är rasten slut, PUSS

svininfluensan

glömde också nämna att jag har vaccinerat mig. jag borde sova nu, men jag har ont i armen. jag hoppas inte att jag kommer bli sjuk. det orkar ja inte. hörde en tant säga i väntsalen att hon hade feber dagen efter, håll tummarna.

3 November

Idag var det min första dag på nya skolan.
Det var jätteroligt, dock så känner man ju ingen än. men det kommer väl får man hoppas. Idag var det make-up på stylingen. Det var kul, fick första lägga en grund, och fokus på ögonskuggor. Sitter också vid min nya lilla laptop. Jättebra och skön.
Sitter nu i vardagsrummet, jocke sitter i andra soffan, han är skittråkig. jag vill till gårn, inte han. han tittar på något dåligt på tv och ja sitter här vid datorn. BLÄ
PUSS

RSS 2.0