KUL(T) INLÄGG.

vet inte riktigt vad jag ska skriva, men jag kommer inte in på facebook så har inget att göra. Förstår ni då hur beroende man är av en jävla hemsida? Måste orka sätta mig i bilen och hämta min dator hos elin också, snart.. kanske imorgon? NEJ jag måste ha den i skolan imorgon. Så efter jag har skrivit det här. I veckan har det varit skola och jobb, och veckan fortsätter så också. På lördag så ska vi ut, och det längtar jag efter. Kulturnatten också!

För tillfället så är jag faktiskt väldigt lycklig, lycklig över mina kära vänner som finns för mig hela tiden. Också underbara tjejerna i skolan som gör ens dag. Idag på stylingen så hade vi redovisning 20-30 tal. INTE PRETTY. Jag har nog aldrig skrattat så mycket på hur länge som helst, kan man säga så?

OCH jag vet inte om jag borde vara ledsnare än vad jag är, men det känns inget speciellt. Jag försöker känna en känsla, men den finns inte där. Det tycker jag är lite sorgligt, för vi hade en bra tid ihop. Men tiden har gjort att minnena har försvunnit lite i taget. Men jag försöker hitta en känsla innerst inne, för jag borde vara ledsen. Men jag bryr mig helt enkelt inte, och det tycker jag är konstigt och ofattbart. Ibland skulle jag bara vilja backa tillbaka tiden till dom där underbara dagarna som ingen kunde ta ifrån oss..

13

Jag känner mig tom, men endå glad på något sätt. Elin är hemma och jag älskar hon.

onödigt...

Ikväll så ska jag ut, jag behöver det känner jag. Just nu känner jag mig bara som en zombie och bara finns. Gör ingenting utav mina dagar. Skola, jobb och sova. Jag ska bli full och komma förstörd till skolan. För jag måste gå dit imorgon, vi ska ha styling hela dagen och fota i studion. Jag kommer säkert vara supersöt..
På fredag så kommer min älskade elin hem, och det ska bli sååå skönt. bästabästa du!

RSS 2.0