VI SES OM 2 VECKOR.

Drar lite lätt till Thailand om en timme. Läste nu på facebook att Robin har bokat flygresa hem på fredag, det var ju trist. Men nu kan jag faktiskt inte längta mer, bara få komma fram!

Snart går jag i bikini och gnäller om att det är för varmt, eller att jag har bränt mig. Den ni!
Och Carro, tack för att du tar hand om min totto. ♥

 


12, fredag, 2 dagar kvar!

Mot linas hus med vinet under armen, det gillas!

11 februari.

Imorgon blir det verkligen en långdag, först Monki 9-16 och kupolen 16-20. Därefter så ska jag åka hem, sedan så har mina söta tjejvänner hittat på något kul till oss. Antar att det har med alkohol att göra, och jag kommer va helt slut! Men det kommer nog bli galet kul. Jag vet inte ens vart vi ska va eller göra. Dagen efter, alltså på lördagen så börjar jag jobbet kl halv 12 och slutar kl 6. jag kommer vara död! Och på söndag så drar jag lite lätt.

Nu har jag iallafall gjort klart mina gamla arbeten i blombinderi kursen så jag får med mig de poängen till min nya linje, det är bra gjort. Nu ska jag borsta tänderna och gå och sova, behöver sova mycket för att jag ska orka morgondagen!

some news.

Jag har shoppat lite till Thailand som jag berättade om tror jag, några linnen och ett par shorts. Allt från monki.


Linne 150 kr, cool jeans 250 kr.


Linne, 75%=50 kr.


Cool jeans 150 kr.
 

Veckans låt, klockren!


Läs tjejer!

Nu kommer jag vara lite väl öppen kanske, men det kanske hjälper också andra tjejer som läser bloggen. MEN, jag skulle till ungdomsmottagningen idag. Eller ungdomshälsan, bara för att jag skulle fixa nytt recept innan Thailand. Och så kommer ju typ standard frågorna om man är frisk osv. och blodtrycket. Jag har ju då migrän några få gånger per år, och det är tydligen farligt att jag hade det preventivmedel som jag har haft nu sen jag var 13 år. Så om jag hade migrän anfall och jag använde preventivmedlet så kunde jag få en stroke och hon pratade om att jag kunde förlora talförmågan och livet. Så blev jag lite arg, eftersom min andra gynekolog hade rekommenderat det här läkemedlet till mig när hon visste att jag hade migrän. Så nu iallafall ska jag byta preventivmedel till minipiller, för att jag får inte ha östrogen i mitt preventivmedel vilket jag fattade det som. Jag är faktiskt fortfarande helt ställd, men jag hoppas att det blir bra!

Kvällens film.

Det hände iallafall lite under kvällen. Jag åkte ut till Victors nya lägenhet med Johanna, och jag är sjukt imponerad vad fin den var. Det tråkiga är väl att den är i finspång, men det är bra för han. Vi kollade på "The Island", och den kan jag rekommendera. Bra film, men jag tycker att det är sjukt att dom kan komma på ens att göra en sån film. Nu säger jag godnatt, har utsläpp i stallet imorgon kl 8. Inte okej!


Dagens.

Gillar min bakgrund btw, ser ut som att jag står i ett bibliotek.

tröja "berverly hills 90210" bikbok,
Kjol från Monki.

  

9 februari.

Nu är jag helt slut, varit på Monki hela dagen idag också. Chefen kommer imorgon, så vi har städat rejält hela dagen. När jag slutade kl 4 så gick jag och sola, sedan åkte hem. Nu sitter jag här, mina vänner är sjuka, jobbar, barnvakt och är med pojkvänner. KUL?! nae.

Så ikväll så händer det nog ingenting helt enkelt, jag blir nog bara hemma och slappar.

Transformers kväll.

Såg nu klart Transformers 2, jag tycker fan om transformers. Klockrena filmer!
och hur snygg är inte Megan Fox?


8 februari.

Jag har inte haft tillgång till internet när jag har bott hos mormor hela kvällen, därför skitdålig uppdatering och därför mina läsare har sjunkit, rejält!
I helgen har jag umgåtts med massa kul folk. i fredags vart det bowling och några öl, vilket resulterade bakis på jobbet i lördags. Kom hem till mormor kl 6 och en bra människa låg kvar i sängen, blir glad av dig. Vi myste hela lördagen och jag somnade i soffan runt halv 11. Inte så bra tillbaka kanske, men aja.
Jag ska också fota vad jag har köpt på Monki i helgen, det nya Cool Jeans. Massa vårnyheter som jag kan använda i Thailand! Var som sagt på Monki idag, är det hela veckan denna vecka. PUSSS

Ready.

Redo att gå på staden med sarah.

Förra årets flanellskjorta från Monki.
 

5 februari.

Snart ska jag då börja packa, inför att jag bor hos mormor i helgen. Ska faktiskt bli mysigt, om jag får sällskap vilket jag hoppas på. Ska också klä på mig och börja göra mig iordning, jag och Sarah ska gå en sväng på stan. Ikväll vet jag inte vad som händer, men jag tror att det blir hellugnt. Jag jobbar 9 timmarspass imorgon så jag måste vara piggilin. Igår jobbade jag också, och idag har jag världens svullnad på båda fötterna. Tror inte att mina jobbarskor är så bra för mina fötter när man ska stå och gå så himla mycket. Aja, skriver mer sen, PUSS


Den här bilden är från henkes land, i april. Det började bli vår och alla gick i shorts och tröja, iår lär det vara snö i april. Men jag vill ha svensk vår nu.


4 februari.

Igår hade jag då statistik rekord här i bloggen, kul verkligen!

Nu ska jag åka till skolan snart, rätt segt. Hört att det är väldigt få i skolan, men vi har styling så det duger. Sedan jobbar jag ikväll, så skriver nog mer då när jag är hemma. PUSS


Mammas födelsedag.

Grattis till världens bästa mamma idag också som fyller 43 år.


Snöig dag.

Idag har jag och Elin lagat god mat + kladdkaka, skottat snö, busat i snön och gått promenad. En heldag ute i svärtinge en vinterdag som denna. Tycker att det har varit toppen mysigt! PUSS

 

3 februari.

Fick ett telefonsamtal om att bussarna var inställda, jag kommer inte komma till skolan på något sätt. YES! Antingen så ska jag försöka ta mig till Johannas M&M nu, men det är fan inte kul att gå i detta väder. är det värt? Elin ringde och sa att hon kunde komma hit med bilen och mysa. Får se vart dagen leder.
Bara att packa upp träningskläderna och hoppas att det slutar snöa till kvällen. Då jag ska in på modevisningen. Men vissa säger ju på facebook att bussarna inte ska gå för ens på fredag. Men det får man väl tro hur mycket man vill på.
Ida just nu, klänning bikbok 249 kr

Telefonen mot örat

Nu pratar jag med Elin i telefon, tycker om dig. ♥



Jackie och Patrick vann PH, det var väl okej. Men tycker endå att Kristoffer är den värdiga vinnaren!


Paradise Hotel final.

Nu har jag precis kommit hem från stallet, och det var kallt. Om ansiktet. Nu ska jag äta tacopaj och bara vänta på PH. Kanske kanske så träffar jag Elin och vi gör sällskap och ser det ihop. Måste också säga att jag tycker att Kristoffer är en värdig vinnare, men man får väl se om ryktet stämmer, att Jackie vinner?




2 februari.

och jag hade såå fel. Det är imorgon det är modevisning, haha. Tycker att jag har bra koll angående min skola.

Nu väntar jag på att Sanna ska sluta jobbet, så ska vi väl ta oss upp till stallet och ta oss en liten tur. Jag har inte satt min fot utanför huset idag, men jag hoppas inte att det är så kallt som det har varit de senaste dagarna. På torsdag efter jobbet så blir det att åka hem till mormor, jag ska bo där och ta hand om mormors katt tills söndag. Så Malin, jag tycker att vi har bra tillfälle att springa över till varandra och göra sällskap i helgen. Pusss.


1 februari.

Idag har jag varit på Monki hela dagen, som varje måndag. Det var en rätt så händelserik dag, mycket att göra. Är nu hemkommen precis från Johannas M&M, som vi har degat hos och sett på Paradise Hotel. Och såklart så var det dåligt att Greta åkte hem.

Imorgon så har Plusgymnasiet modevisning, jag har fått i uppdrag att styla Angelika. Kom till renströmmen imorgon, ingen aning om vilken tid.


RSS 2.0