Jullov.

Nu har jag jullov och det är så skönt! Är nu ledig fram till söndag. Jag ska byta dag med Sara på jobbet så jag kan gå ut på annan dagen och se maskinen. Men får nog ge upp tanken att gå ut på Juldagen, även hur mycket jag än vill. Men försöker övertala mig själv att det kommer va för mycket folk och ja skulle bara bli arg av all trängsel. Jag har fortfarande inte lyckas köpa några julklappar, men jag och David ska gå på stan imorgon och kolla lite. För han kommer hem i kväll! Nu ska ja upp till hästen sen ska jag laga mat. I eftermiddag/kvällen ska ja och Lina troligtvis bege oss till Linköping.

Bild från stylist sm, gick inte hem alls. haha


20 december.

Nu är julafton nära, och jag har inte köpt en enda julklapp. Så idag så struntar vi i skolan, gör ju inget iallafall. Ska träffa john så ska vi pulsa upp till stan i snön. Det räcker verkligen med snö nu också, efter nyår så får den försvinna till nästa december.

I lördags så blev det en utgång, den var helt okej. Kunde ju ha varit roligare, tror ja!


Natten till den 17 december.

Ligger i sängen och kan inte sova, som det har varit i några dagar nu. När klockan närmar sig tre så börjar ögonen bli trötta. Har kollat klart på min säsong och har börjat på nästa, rätt trist att det är slut snart på färdiga säsonger och jag kommer få vänta på avsnitt efter avsnitt. Ikväll så har jag umgåtts med Lina, kollat på lite film och mysts. Det behövdes.
Om några dagar så kommer min älskade bror hem, så jag har längtat.



15 December.

Jag har varit sjuk nu i två dagar. vet inte vad som hände men magen krånglar, och det är jättejobbigt för en matälskare som jag är. Så idag har jag bara legat i sängen, och då menar jag det. Kollat på 10 avsnitt av oth! Tänkte när varje avsnitt var slut att ja skulle orka gå ner och ta en dusch, men blev att jag tryckte på ett till avsnitt.

Bild från i våras.


liiite Kate Voegele på kvällskvisten

Nu ska jag åka hem till Elin och hämta säsong 6 av OTH, också hämta ett litet fint paket från H&M som har kommit. Men det är inte allt, en klänning skulle komma nästa vecka.. SUCK! Vill ju veta ganska snart om jag kan ha den på nyår eller om jag måste på jakt efter en ny. Men skor och skjorta kom idag. GONATT

Endast 199 kr, tänkte att dom blir lite snygga eftersom jag alltid är svart.

13 December

God morgon som det är för mig. Ska börja göra mig iordning till jobbet, egentligen så orkar jag inte men det får väll funka. Tänka på pengarna helt enkelt! Hur kallt ute var det inte igår kväll? Hos mig var det -18 grader. Längtar redan till sommarn och jul har inte ens varit än.


10 December.

Ska nu åka hem till Andy. Bakis dag för de flesta tror ja! Igår så var det Daniel Adams-Ray. Helt sjukt bra var han live. Höll dock på att dö i värmen och trängseln men det funkade.
Imorgon blir det tidigt jobb, hela dagen. Klockan sju ska jag på julbord på Carl-Johan med Vero Moda och Jack & Jones. Det ska bli lite kul!

Saknar mina bröder jättemycket, som tur är så kommer david hem om 12 dagar.

En annorlunda dag..

Vet inte, men idag när jag stod i duschen (?), kom ja på att jag var sugen på att börja blogga igen. Vet inte hur långt det kommer hålla, men bara för nu. Kanske får värsta rycket och börjar uppdatera, inte bara om tråkiga saker! Eftersom bloggarna som jag läste mycket, Erika & Malin har ju dock inprincip slutat.. MEN, tiden visar.
Imorgon är det stylist sm, jag förlorade i sten, sax & påse. Självklart fick ja vara modell!

RSS 2.0