inget liv.

idag har jag fan inte haft något liv. klädde inte på mig kläder till kl vart halv 8 tror jag. Då arvid sa till mig att jag borde göra det och skaffa ett liv. kommer upp i mitt rum och det ser rätt stökigt ut. då slog tanken mig att folk kommer hit imorgon. KUL, bara börja städa.

en fräsch ida, med kläder.

Dagen innan nyår.

Det finns ju en del att planera, jag vet inte ens vad jag ska ha för klänning. Köpte ett par pumps igår, men nu börjar jag fundera att dom kanske är lite för kalla? eftersom det kommer vara ca 15 minus. Imorgon blir det att förfesta och middag hos johanna, runt 9-10 drar vi upp till bergkulla och tillbringar 12 slager där osv. Jag åker nog hem runt halv 2 för bror min ska ha lite folk, och de är roliga dom också. + att hanna och issa ska hit så vill träffa dom också.


Förra nyår tillbringades hemma hos tobbe. ♥


27/12

nu ligger jag i sängen med äpplet, är fortfarande ovan. hade varit skönare med en vanlig, pc eller vad man säger. Tittar lite på tv, och ska bli trött. Jobb imorgon igen kl 12 - 8. Idag vart det lite kaos på jobbet, vi hade inte räknat direkt med så mycket som det var. Så snälla lina vart inringd och fick hjälpa till. Vi kom ju hem tillslut iallafall efter många om och men. efter jobbet så åkte jag lina och emma lite pulka, eller soppsäck. jag var inte bra på det, min gick så söligt. Sedan vart det bubbel och mys. Puss på er.♥

mellandagsrean.

idag har jag shoppat. massor! kanske tar lite kort på det sen och visar. Stod på Monki i över en timme i kö tror ja. Fast smet in lite med jenna och fia. Nu väntar jag på johanna, vi ska åka in till johan. Får se vad kvällen bjuder på, öl eller nyktert? Jobbar imorgon, men börjar kl 12 så inte så farligt. Kommer vara massor med folk!

Imorgon är det 7 veckor kvar till thai, längtar!

JULAFTON.

God Jul på er, nu måste jag börja göra mig iordning för julfirande hos farmor med släkten på pappas sida. Det ska väl bli mysigt. men längtar mest tills ikväll. <3

dagen innan julafton.

Idag är jag heeelt ledig. har jobbat nu i flera dagar, och mina fötter värker. Idag ska jag åka till stan eller ingelsta och leta efter mina sista julklappar. har liiite panik men det blir nog bra. Sedan ska jag också upp till hästen. Det är så himla mysigt att pulsa i snön!
Jag har fått en julklapp från jobbet också, en jättestor korg med massor med godis i. Dom vill nog att jag ska gå upp lite i vikt. haha. Imorgon så är det som vanligt jul hos farmor med hela tjocka släkten. ska bli riktigt mys!

20 december

idag har jag bara jobbat. i 9 timmar. helt slut! sedan direkt efter jobbet så direkt till mormor på lite lilljul. nu sitter jag i soffan och tittar på coyote ugly. Jag undrar vad som hände med paradise, är det nu efter jul eller varför går det inte ikväll? imorgon är det jobb igen, sen är jag ledig till efter jul. skönt! Nu har jag också bara 2 julklappar kvar. men robban på jobbet tipsade mig, och jag tror jag kör på det. Jag vet att mamma läser min blogg så kan tyvärr inte skriva ut det! puss.
måste också länka när min kusin sjöng på julavslutningen, tyckte hon var duktig! jag skulle aldrig våga.
http://www.youtube.com/watch?v=UO--4blmwcE

16 december

åh jag blir så trött. jämt lika besviken. ÅH!


hey, i´m a believer.

jag vet inte. jag vet inte varför jag inte bara släpper allt det där? - men jag kan verkligen inte. Jag blir lika pirrig när någon nämner dig och jag är fortfarande lika intresserad. jag förstår inte varför jag bara ger upp? Eller inte ger upp, men kanske tänka på annat. tycker att det är jobbigt, men jag hoppas jämt på att möta din blick på samma sätt igen. och jag vill att du berör mig på samma sätt igen. Jag tror inte att jag kommer få tillbaka dom tillfällena igen. men du var något speciellt för mig, det var du. jag vet inte vad, men du förändrade mig på något sätt. och fick mig att känna mig speciell, inte nu men då. jag vet inte om du ens tänker på mig. du visar ingenting tillbaka iallafall. men du gjorde att jag fick känns den där känslan igen, den som inte går att beskriva..

14 december

idag har jag varit på monki hela dagen, och när dagen känns som segast kommer Erika in och säger att stylingen är inställd imorgon = att jag är ledig!! Så skönt, och det behöver jag. På torsdag, när jag inte ens har slutat skolan, så har jag fått konstigaste jobbtiden. 12-21.30. Stan är öppet till 21 tror jag, men jag har ju inte ens slutat skolan då?! får väl skola eller sjukanmäla mig. Idag har jag lagt undan en kavaj på monki som jag loooooooove. Tove hade på sig den på ett framträdande i Idol. underbar.


tredje advent

imorgon är det måndag, igen. ska bli så skönt med lov, även om jag jobbar ca hela tiden men iallafall. Helgen har varit okej! Hagafesten var väl somsagt ingen höjdare men förfesten är alltid kul. På lördagen så jobbade jag till 6, sedan blev med bowling med familj och sedan vidare på party hem till andy. Vart lite för mycket av det goda och decka rätt hårt i sängen när jag väl kom hem. Idag har jag bara varit hemma och typ dött.

Puss på det.


I SKOLAN HAR VI KUL


11 december

nu sitter jag i skolan och väntar på att göra ett prov. Idag öppnar butiken i skolan, så ska ta emot kunder. lite nervös är man ju endå. Ikväll är det hagafest, OM JAG ÄR TAGGAD!!

9 december

idag har jag varit glad, älskar mina vänner högst av allt.


7 december

I helgen var vi på ullared, gjorde nog av med liite för mycket pengar känner man nu i efterhand. Men det var det väl värt, eller elin?! Kom precis hem från henne, har varit på Monki hela dagen. helt slut. Jag köpte Sunes jul i ullared så det har varit mycket tittande på det, så jävla bra! tråkigaste inlägget, puss på det.

old

  

  

   

Du ska bli mamma nu, och jag önskar dig all lycka i världen. <3


en väldigt trött fredag!

snart ska jag orka ta mig upp till hästen. Sedan kommer elin, handla matsäck till bussen. 3 inatt går bussen mot Ullared. <3


och så var det december..

1 december idag, fyfan vad tiden går fort. Idag har jag somsagt varit ledig, fan vad långtråkigt det är. har bara legat hemma och degat, visst det är skönt men inte kul i längden. Då ska man ha någon att dega med.
Idag har jag också bytt tid med lina på jobbet, så jag jobbar onsdag och torsdag. Hon får ta den 11 så jag kan gå på hagafesten. Förstår inte, gång efter gång brukar jag ha tråkigt där. Eller inte just bara på hagafest utan på alla sånna lokalfester. Men gång på gång tror man att man missar något kul så man går iallafall och dansar lite och sen typ sitter resten av kvällen. Får se vad det erbjuds denna gång, jobbar dagen efter så det blir nog inte så sent för mig dock.

Malin har lagt upp massor med låtar som vi lyssnade på under våran uppväxt eller 6-8 för mig. Så mysigt och lyssna och tänka tillbaka på den tiden.. http://malinjohanssonpett.blogg.se/

RSS 2.0