VAAAAAALBORG!

Jag är sjukt tagg. gick precis upp, ska väl snart röra mig till stallet kanske. Jag är sjuuuuuuuuuuuukt taggad till ikväll iallafall, vill att den ska vara här nu! vi ska grilla hos sarah först och sedan röra oss mot Q om det inte regnar. Ha en bra valborg mina kära läsare ♥












29 april.

Dags att sätta lite fart till skolan, börjar kl 1. Sedan så är det jobb till kl 8.
Jag råkade somna precis i slutet igår på Avatar, så den ska jag se om ikväll eller bara se slutet. Den är sååå bra. Kom precis hem från stallet, ridit en liten sväng. Mycket skönt!
Kanske skriver mer ikväll.

John, jag, Malin och ante var på drive-in bio förra helgen, mycket mysigt!


finally!

nu är äntligen nervositeten borta, och det gick hur bra som helst! Har nästan bokat allting så nu gäller det bara att köra. Självklart så kommer jag vara den som inte berättar min uppkörning och teori för någon, inte ens mamma.

Nu ska jag bara slappna av och lägga mig i soffan och njuta av Greys anatomy, finns det något bättre? Jag kom på att det var den 28de idag också, avatar kommer ut! så jag svängde förbi city gross och köpte den! Blir nog att se den ett antal gånger nu för det priset!


some pics.

Igår som sagt så var jag och johanna ute i solen och åt bakelser och satt i solen. Jag skriver det nu för att jag har lite bilder att visa, och häromkvällen så hittade andreas och viktor en fallskärm eller vad det nu heter i ett träd som de rev ner och vi försökte lyfta genom att springa och efter bil. Lyckades vi? - Nej!









NERVÖS SOM FAN!

Nu ska jag snart röra mig in mot stan för min första körlektion, jag håller på att dö! Ska gå på en körskola som har jeepar man ska köra, och dom är stora! Men jag kan ju inte ha varit sämst, eller?


28 april.

And I wanna play it cool, but i'm loosing you.




Ledig, trött, stallet, första körlektion, Johanna, gårn, sova - min dag.

Igår färgade jag håret också, malin äntligen va? vet inte hur det blev, men lite slingor i det så ska det väl funka helt okej. Vad ska ni göra på Valborg? Vi ska nog vara hemma hos Sarah och grilla, sedan vidare till Qourtegen. Någon mer som ska dit? Jag har inte varit på Q sen jag gick i 9an och jag gick med min dåvarande pojkvän och hans vänner som gick på Eber. Så jag har faktiskt ingen aning om hur det är idag, om det är roligt. Känns lite surt om det är tråkigt där, eller om det regnar.


27 april.



känner att min blogg är sjukt tråkig för tillfället, men jag har ingen blogg lust längre.
Vet inte vad jag ska skriva, för det händer ingenting. Funderar på att dra till Q ikväll, ledig imorgon. Jobbiga är väl att ta sig hem, får väl köra på en bortamatch då kanske. Nu ska jag och johanna ner till affärn och köpa bakelser och sitta i solen.


Gårdagen.

Vet inte varför de sista bilderna hamna på sniskan, men ni får leva med det!

24 april.

Sitter nu i lägenheten med johanna och andy, får se vart kvällen för oss.
Jobbat hela dagen, mycket lite folk på en lönehelg. Igår så var det avskedsfest
för lina och kevin, mycket trevligt. Idag är jag helt död iallafall!

21 april.

Nu vaknade jag av ett sms om att jag ska åka in tidigare, och betala resan.
Senare fick jag ett sms att jag skulle åka senare, så då var jag ju vaken och
vet nu inte riktigt vad jag ska göra. Skulle kunna åka till stallet sålänge, men tror
inte att jag hinner det riktigt. Vet inte heller om jag åker till lägenheten och sover
där inatt, kan vara skönt när jag har skolan imorgon.

På fredag så blir det avskedsfest för lina och kevin, som åker till spanien i en månad!


20 april.



Tillägnar en tankte till en vän som jag avgudar som mönstrar idag och imorgon.
Idag har jag haft hårprov, tror det gick hem iallafall. Sedan träffade jag malin på stan och
tog en fika. Nu på kvällen så blev det en movienight. Har också mormors lägenhet igen till
söndag, skapligt skönt! Så kanske inte blir mycket uppdatering. Imorgon ska vi betala resa.


words.

känner mig helt maktlös.


HURRAHURRAHURRA.

Grattis älsklingsbror, hela 23 år. ♥
saknar dig, och tycker att du kan komma hem nu.




19 april.

Jag kom precis hem från jobbet, en lång dag och jag har fortfarande inte sovit så många timmar som man ska i helgen, vilket resulterar att man har varit trött nu i några dygn. Imorgon har jag hår prov, både praktiskt och teoretiskt. Borde ta tag i det och plugga lite, men jag orkar verkligen inte. Ska röra mig härifrån och äta, sedan dö i sängen en sväng. Dålig på att blogga också. Kan ju berätta att det är vår iallafall.

 

du vet vem.

jag vet så väl att du läser, och därför tänker jag inte skriva en novell. Jag har inget att säga till dig, du har fått mig stum. Jag orkar inte bry mig, vi tycker olika och så är det bara. Jag tänker verkligen inte vara ledsen över det som har hänt, tycker jag inte att du heller ska vara. Vi känner inte varandra längre, eller jag känner inte dig iallafall.

NOSTALGI!

Sitter och lyssnar på iTunes, och det kommer låtar som man lyssnade på när man var runt 12-13. Snacka om nostalgi! Och jag gillar att jag gör kanske de sämsta blogginläggen genom tiderna.

You love me, but you don't know who I am. 3 doors down - Let me go

har inget att säga, eller skriva.

kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt. 
och det hjärtat som skulle bli ditt på något vis, fryser nu sakta till is.

16 april.

Igår tillbringade jag kvällen med john, det var mycket trevligt och vi hade en hel del att prata om. Nu precis har mina föräldrar åkt också, så då var man ensam till söndag igen. Skönt alltså!Ikväll så kommer iallafall Jennifer hit, antingen grillning eller tacos. Får se om vi får mer sällskap. Jobb imorgon igen också.

 

RHODOS, HERE WE COME!

VI HAR BOKAT EN RESA, TRION! TIIIIIIIIIILL RHODOS!








15 april.

igår var det ännu ett rekord här, kul! Idag är jag dock inte lika glad som igår. Besviken.


Underbar och solig dag.

Suttit på fräcka i solen idag med Malin, hur underbart är inte det? Glass åt vi också!

 
Samt träffat jennifer en snabbis.

14 april.

Nu ska jag närsom röra mig inåt stan, solen skiner och vi ska antingen äta glass på halvars eller så blir det fräckas uteservering, här är bilder på mitt hår. Det är kort för mig iallafall, tillskillnad mot förut.

bättre sent än aldrig, right?

Äntligen tog jag tag i det och visar mina "inte så nya längre" skor.


cut it off.

Nu ryker det, håret alltså. Tänkte bara säga det, lovar att jag kommer gråta sen. Puss.

Mörkt eller ljusa till det?

Jag sitter och kollar på mitt hår just nu, och jag är så trött på det! Antingen så vill jag klippa en decimeter eller så vill jag toppa det och färga det mörkt igen. Och jag vet malin att du inte skulle tillåta det. Riktigt trött på det är jag.


Två bilder på det mörka.
   

13 april.

Igår så var jag på Monki till kl 4, gick upp till jobbet men jag behövde inte jobba för det var så lite folk. Antar att folk kanske vill sitta på uteserveringar när solen skiner ute?

På lunchen iallafall så lunchade jag med mamma, och vi skulle förbi telenor och prata lite med dom om mitt abonnemang. Slutade med att jag gick ut från buktiken med en iPhone. Jag är riktigt nöjd men har inte riktigt vant mig än vid touchen. Nu ska jag röra mig mot skolan iallafall.


11 april.

VÅÅÅÅÅÅR, Johanna har bestämt att vi ska cykla idag. Och det symboliserar ju våren.


Finns det en bättre låt just nu?


Ge mig sommar!

Blir så ledsen när det är så grått ute och man ser att regnet hänger i luften.
Nu ska jag hoppa in i duschen och äta smörgåstårta med Johanna.




9 april.

Mycket glad att ni är många som läser igen, har inte varit så stadig statistik sen jag kom hem från thailand. Men jag ska försöka blogga så mycket jag kan och vill. Nu gick jag precis upp, och jag vet inte vad jag ska göra med dagen eller kvällen. Vill fira jennifer, som alla andra ska göra ikväll. Men är man 18 då eller? + att jag jobbar imorgon, så jag borde bara ta en lugn kväll igen. Men imorgon så är ju anni tobbe och andys fest. Det ska bli kul iallafall, inget man behöver vara 18 på för en gångs skull.

Igår så var vi hos Fija och åt tacos några stycken, mycket trevligt måste jag säga.


8 april.

Igår jobbade jag hela dagen, kändes lite konstigt att jobba heldag på en onsdag så det kändes som att det var helg och stan skulle stänga vid 5. Åkte sedan bara hem och klickade hem en film och sov länge för en gångs skull.
snart ska jag väl ta mig i kragen och göra i ordning mig och röra mig in mot stan. Får se vart kvällen för mig, jag har nog lagt ner partyprinsessa karriären så det blir nog lugnt!

 

6 april.

firat andy och varit i åby. Åkte hem tidigt, vart inte nykter som jag trodde. Föll för grupptryck, nu är det sova och ladda inför jobb imorgon.

memories.

Kände att jag ville göra ett inlägg om jennifer, älskar den tjejen. ♥














Grattis Andreas Åhs.

ruskigt dålig uppdatering måste jag säga! Men jag har ju somsagt bott hos mormor i en vecka, kan vara därför. Helgen har varit galen, bara umgåtts med Jennifer. Jag har inte direkt varit nykter i veckan, mycket firanden och fest. Onsdags, fredags, lördags, söndags och igår. Så idag har jag bestämt mig att vara nykter faktiskt, plus att jag jobbar imorgon. Ikväll blir det att fira andy, hela 18 år han med nu. 

Nu får jag väl ta tag i matlagning, pappa lär väl inte göra något. 





 

3 mars.

nu väntar en kväll med Jennifer och vi ska ut till vikbolandet? får se hur kvällen slutar..

2 april.

i fredags så vart det att fira madde och sarah, mycket galen och trevlig kväll. Igår var jag jättebakis på morgonen så jag och johanna tog en frukost på pizzerian, sedan fick jag åka till skolan. Senare på eftermiddagen så träffade jag Malin&Ante. Det blev matlagning hemma hos malin och film i lägenheten.

Jag bor förresten i mormors lägenhet tills tisdag, jätteskönt! Men det är faktiskt lite ensamt att sova helt själv, men jag hade trots allt malin och ante igår kväll. Ikväll blir det nog att fira Frida, de ska väl ut och jag&johanna får väl hitta något annat. Det blir nog trevligt iallafall!

För er som inte vet så går bussar som söndag idag, det hade iallafall jag ingen aning om. Det var bara att vända på klacken vid busshållplatsen och vänta en timme till.


RSS 2.0