Sista timmen på helgen

Blev lite "a lot like love" såhär på kvällskvisten. Lite underbar film.


En rolig remix.



Måste säga att jag diggar den här blandningen, som vi ska ha på modevisningen i veckan i skolan.

du har så rätt.

Idag är det också 2 veckor kvar tills jag åker till thailand.




A - "Allt var så lätt då".

Det var vi, en sommar tillsammans. Inga problem överhuvudtaget. Vi levde verkligen livet den sommaren vi hade. Nu finns det ingenting kvar. Varken ledigheten, värmen eller friheten. Du har rätt min vän, livet var så himla lätt då, inga bekymmer. Och jag saknar det, jag saknar er.

  

sista januari.

Idag säger jag som alla andra, idag mår jag som jag förtjänar. Var i stallet till kl 10, inte okej! Nu har jag ätit, och nu funderar jag på att antingen börja klä på mig och piggna till mig och göra nånting. Eller bara ha kvar morgonrocken och dega.

Igår lärde jag mig, vilka jag kan lita på och inte..


30 januari.

Vaknade nu för ett tag sen. Ska ta och hoppa in i duschen och göra mig lite i ordning, för snart bär det av till sörping. Jag hoppas att Elin joinar nu iallafall, skulle vara mycket roligare. Tror att cupen är slut runt 12, kan ha helt fel. Men jag tror inte att vi är kvar så länge. Jag vet inte om vi skulle vara hos Johannas mormor och morfar ikväll och ta någon öl. Återstår att se..

Haley James Scott - Halo


kul fredag.

sämsta fredagen, sämsta helgen. Jag hade nog kunnat jobba den här helgen istället. Inget händer, alla är på krogen eller spelar typ tvspel?! KUL. Imorgon blir det nattcup som jag redan har nämnt. Känns som att jag inte har något liv och bloggar om ingenting. Så jag ska nog gå och sova nu!

29 januari.

Idag har jag varit i skolan och gått på stan. Letat efter en present till mamma, hittade tillslut. Tycker att det är så svårt när man vet vad man vill ha och går runt i 100 olika butiker. En annan går ju alltid på stan och köper det som man hittar och tycker är snyggt. Ikväll blir det lugnt, vet inte om jag åker in till Johanna och Sarah. Men antar att dom bara kommer spela tvspel hela kvällen så kanske har det bättre hemma. Jag skulle koka ägg förut, men somnade. Så vaknade jag av att det luktade bränt, äggen var svarta och typ stektes när i kastrullen. Dåligt!
Imorgon ska jag iallafall se på fotbollscup i söderköping, Elin ska inte följa med längre så får väl titta själv med pappa eller något. Eller någon som är intresserad att följa med? ;)

Mamma har också framkallat lite bilder, från Gran Canaria och 9ans skolavslutning och middag osv. Ska bli kul att se.

Jag & Albin, 9ans skolavslutning.


28 januari.

Idag har jag tränat på SATS, det gick bra. sjukt jobbigt dock. Åkte sedan till Eber, där fick jag ju inte mycket gjort. Pratade mest med massa roligt folk så måste väl tillbaka dit snart. Sen hade jag styling som var ansiktsbehandling och hår. Imorgon blir det att träna till modevisningen.

skriver mer sen..


Irriterad och trött

Nu har jag försökt och försökt men jag lyckas verkligen inte med det jag vill! Designa min blogg pratar vi om. Men nu orkar jag inte, så den får vara såhär tills imorgon eller något. Ni får stå ut! :)

Hear you me

Nu har jag kommit hem från jobbet! Jag vill till Elin och hämta min bikini och klänningen som nu har blivit min. Var förliten till elin, eller för kort. Och då kan faktiskt lilla jag kanske ha den. Nu är jag helt slut. Så har lust att bara hoppa in i duschen och sen krypa ner i sängen och vara utvilad tills imorgon.
Imorgon är det styling i skolan, jag börjar kl 12.50. Innan det ska jag hinna träna på SATS, åka förbi Eber och skriva ut mina betyg och få tag på en lärares nummer och äta!

Jag vill att någon ska hjälpa mig med min design på bloggen. Den är så ful och konstig! Vet inte vad jag har lyckats med, men ramar runt bilderna och kommentarerna syns inte. Jag är rätt dålig. Malin är du villig?!

Klänningen, bikinin fanns dock inte kvar på hemsidan.

27 januari.

märkte somsagt när jag skulle uppdatera här, och skriva datumet på rubriken vilken dag det var. Fick mig faktiskt att känna mig lite nerstämd. Det var så himla länge sen nu, men det känns inte som det. Snart ett år sen! Idag hade det iallafall varit 3 år som vi hade varit tillsammans. Jag ska tänka på Joakim idag. :)

Nu borde jag börja göra mig iordning, ska till jobbet! antar att det är sjukt mycket folk på stan. Idag orkade jag faktiskt inte gå till skolan, jag tog en sovmorgon. Ikväll kom jag också på nu så har min klass öppet hus från kl 5-7. Gå på den och kolla på min skola! trist att jag inte kunde va med på den. Nej, nu ska jag sätta fart. Hörs ikväll!


ett datum som är memorerat.

27/1 är ett speciellt datum för mig, mitt och Joakims. Jag är glad över att vi fortfarande är vänner och att vi inte lät någonting förstöra mellan oss. Du var som en bästa vän för mig..



23:28

jimmy eat world - hear you me. ♥

Jag vet inte varför, efter alla år nu när jag har sparat ut mitt hår. Men jag har sån jävla lust att bara klippa av det ett par decimeter, eller 15 cm. Nu när jag väl äntligen har fått det långt så vill man klippa av det. Men det skulle vara så skönt till sommaren..

kort..


Eller långt?


26 januari

nu hoppas jag att elin är påväg hit, med massa gott! Jag har bestämt att vi ska se i taket lyser stjärnorna, och jag hoppas att hon håller med. Senare så blir det iallafall PH. undra vem som åker? Jag håller iallafall på Greta, SJUKT SNYGG!

Greta och Andreas.

Lönedag=folk på stan.

Verkligen en heldag på spiralen idag, först Monki 9-16 och jobb 16-20. Men dagen har ändå gott förvånadsvärt fort. På jobbet så kunde jag inte jobba med bättre folk, Jessica, som man kan prata om allt med! Och lilla Fille som är rolig och får en på bra humör.
Gud, nu börjar det rulla in vårnyheter. Jag är riktigt sugen på många plagg hos Monki, men måste spara pengar till Thailand och det är svårt! Men det är väl värt det när jag väl är där, att man slipper snåla och kan köpa vad man nu vill ha..
Jag som vanligt sitter inne på Elins spotify konto, ser att hon har gjort en ny playlist. "one three hill" Och jag hittade Kate Voegele och jag bara älskar hennes låt "You can´t break a broken heart. Ryser lite lätt i hela kroppen.

Imorgon så har jag inte sovmorgon men slutar kl 12, då ska jag hem och sova sedan upp till hästen. På kvällen så ska jag och Elin mysa och se paradise hotel, och min bikini har kommit också. Hoppas den passar! Förlåt för tråkigt inlägg, men hade inget bättre för mig vid datorn. Nu borde jag gå och sova! PUSS


24/1

Igår jobbade jag somsagt, långpass. Idag är mina fötter ömma kan jag lova. Igår så vart det väl inte så mycket party, men det gjorde mig faktiskt inget. Nu fryser jag och funderar på att ta ett bad. Ikväll ska jag bara vara hemma med chips och trycka hem en film, för imorgon blir det monki och jobb=långdag.

fredag och helg!

kom precis hem från Linda, där vi såg på movie. Ice age 3 som jag redan hade sett. Och jag kan inte säga att jag tycker att den är bra. Ingen av dom slår 1an. Nu sitter jag inne på Elins spotify konto och lyssnar på lite hoffmaestro! Rätt nice, antar att hon är i katrineholm och hänger lite. Puss på dig gumman.
Nu måste lilla idis röra sig mot sängen och sova.

Snart är man brun igen, så skönt!

22 januari.

idag har jag gått i skolan, hade en lektion. Slutade kl halv 11. Sedan åkte jag hem till Johan och Sarah och åt lite, och lite mys. Sedan till stan för att fika, och nu är jag hemma. Ikväll blir det nog lugnt eftersom jag jobbar imorgon, tidigt! Vet inte om jag orkar ta mig ut till åby med de andra tjejerna eller om jag bara stannar hemma och degar i sängen. Måste ju vara pigg imorgon. Men känner redan nu att jag kommer bli rastlös, kanske kommer en buse och gör mig sällskap? Pusss.


en vanlig sommardag.








inspiration

Jag bara älskar att följa Elin Klings blogg varje dag, verkligen en stor inspirationskälla!


2010-01-20

Och jag är ledig. Hur skönt som helst! Idag har jag sovit, degat och ridit. Snart kommer nog Lina hit och gör mig lite sällskap. Blir nog att hyra hem en film och bara mysa.PUSS

I said the bad boys are always spinning my mind

helgen bestod av

bara party.. Nu på söndagen så önskar man ju att jag hade sovit några fler timmar. Fredagen kan jag inte säga att det var något att skryta om. men lördagen, galen kväll.

Det börjar med att jag kommer hem till johanna och mår PISS, efter fredagen. Skakis och kallsvettig=bakis. Men grabbarna strömmar in och tillsist var det jag johanna sarah andy joel jimmy och henrik. Vi klär på oss och ska vandra mot festen, då vi öppnar ytterdörren och polisen står där. vi tänker "skitsamma, vi går nu iallafall". Vi börjar gå åt det andra håller som inte polisen körde mot. Endå så gick vi och polisen kör förbi oss, eftersom han inte stannar då direkt så tänkte vi att den letade efter något speciellt. Klart den vänder och tar oss. Hopp, ingen dricka? Bara gå hem till johanna och hämta mer. Går ner till festen, ingen höjdare. Vi ringer becka och hon hämtar oss. Vidare in till Albin på drottninggatan, vilket var mycket trevligt.
Men måste tillägga HUR OFTA ÄR EN POLISBIL I SVÄRTINGE?

Ebers fylleinnebandy, galen kväll där med.
Johanna, sarah och jag.


17 januari

elin och jag har tjockat, massor! liiiite ångest. vi mår illa, har kollat på film. vuxna människor, den är lite rolig.

helt död.

helt död, känns som att jag bara yrar omkring. åt nyss mat, är spyfärdig.
påt ikväll igen? återstår att se..

15 januari

Vaknade tidigt idag, självklart. Vet inte vad jag ska göra riktigt, vänta tills kvällen kommer. Det blir party med tjejerna. Lina ringde och sa att jag jobbade i helgen, tyckte hon att hon såg på schemat. Jag trodde det var min lediga helg? Aja, återstår att se när hon kollar ikväll. Jag är taggad i vilket fall..

En asgammal bild från eclipse, jag och johanna i bar&garderob.

midnatt..

jag är fortfarande vaken, men det gör ingenting. Imorgon är jag ledig, eller lektionerna som jag har imorgon är det extramatte på=ledig! Så skönt, så imorgon ska jag fan ta tag i mitt rum. Verkligen röja, men jag vet att jag säger det nu. men när dagen kommer imorgon, så kommer jag inte göra det.
Sprutan gick bra, så himla länge att vänta bara. När vi precis går in och ska ta en nummerlapp så kommer det en kille in med hans kompis och säger "eh martin mår inte så bra". Sen så ramlade Martin bara rakt ner och svimma, framför mina fötter. Det var ju KUL innan ja skulle ta den jävla sprutan. Nu funderar jag på att jag måste sova.
Pussis.
Malin&carro påväg till sahras avskedsfest i somras.

14 Januari.

Idag är det exakt en månad kvar till thailand. Det är sjukt om något!
Igår var jag bara med elin efter skolan, vi kollade på "an american crime". Sevärd måste jag säga! Imorse när jag kommer till skolan så är det ingen i salen, antog att lektionen var inställd. Så gick till Erika som hade matte och sitter och väntar på lunch. I eftermiddag är det styling och sedan blir det SATS. Träna och sola, måste ju sola fram lite grund så jag inte bränner ihjäl mig i thailand. Efter det så ska jag ta spruta! Twinrix, jag vill inte!
Pussssss

10 januari.

igår så var jag somsagt med sarah, vi groggade lite, åkte till donken och drack lite till. Kvällen slutade skapligt tidigt men endå så sov jag bort dagen, eller till kl 1. Då var det bara upp till hästen och nu sitter jag med hårfärg i huvudet. Hoppas att det bli lyckat! Alla har ångest för skola imorgon, jag har bara ångest för att gå upp tidigt. Imorgon är det Monki och sedan upp direkt till jobbet, så min dag börjar 9 och slutar 8. FY!

Jag och mamma ska se film nu, av våra "60 frifilmer i 60 dagar".
 

9 januari.

Idag har jag jobbar, gick bra. Det var lugnt, antar att ingen ville krypa ur sin varma säng i den här kylan? Ikväll blir det att jag och sarah som tillbringar lördagkvällen ihop i johans lägenhet. Dricka lite vin och bara prata skit! Puss på er.

Bilder från personalfesten.











8 januari

.. och det är rätt mångas födelsedag. P&J och Robin Svensson, Grattis till dom :)

Vaknade för ettag sen, Johanna kommer snart hit och ska testa mina twintips. Jag följer ju inte med dom till fjällen för att jag ska till thai, trist men hellre värme än kyla. hihi. Snart så kommer också Lina, ska åka in och handla lite. Blir väl maxi antar jag.
Jag måste också hitta lite thailand saker, bikini, solglasögon, sjal, sandaler osv. Fast det mesta kan man nog köpa där nere till ett billigare pris. Imorgon så jobbar jag HELA dagen, kvart i 9-6. Så ikväll blir det lugnt och sova tidigt!

 


7 januari.

Idag har det varit lite trist att de flesta är i skolan. idag ska också sarah och johanna troligtvis tatuera sig, håller tummarna för dom. Nu hörde jag också att one tree hill började, kanske skriver mer sen! <3


5 januari.

Jag är lite halvtagg, till våran personalfest. Den kommer tillbringas hos Annika, nintendo wii turnering och spicy hot och fulla jobbarkompis. Ska bli ruskigt kul! Igår så var jag johanna sarah och lina hos sarah och åt mat, drack kollade på paradise hotel och spelade sällskapsspel. Himla mysigt det med. PUSS


måndag

nu känner jag matdoften, är hungrig. Igår såg vi ju på AVATAR, sjukt bra film. Rekomenderas starkt verkligen!


4 januari

Igår sa mamma till mig att vi skulle åka längdskidor idag. jag trodde inte på henne. men nu har jag iallafall åkt 2 km och det var inte kul. jag fick ont i foten och nae inget för mig.






3 januari

min blogg har varit konstig, kom inte in. Men nu är jag inne igen. Mitt nyår var jättetrevligt, var hos johanna på middag först sen åkte jag hem till människorna här hemma. Kom inte så långt upp till bergkulla men det gjorde mig inte så mycket den kvällen. Fulla och roliga människor, samt några spyor, det vart ett bra nyår.











Nu ikväll blir det AVATAR, hoppas på det bästa. <3


RSS 2.0