jobbjobbjobb.

Nu blir det att glida in till jobbet, nu jobbar jag konstant till måndag. Känns sådär eftersom det ska vara 35 grader i helgen. Men man får väl tänka på money. Håller på för fullt med teori och körning, det är inte långt kvar nu! Midsommar var väldigt trevligt och det hände väldigt mycket, men det var kul. Nu måste jag göra iordning det sista!


WAKA WAKA!

jag är så jääääävla bränd. Jag och elin gick upp halv 10 och stekte på hennes altan och i poolen. Nu sitter jag här, ont i ansiktet och smörjer in mig med aloe vera hela tiden. Senare ska jag bege mig in mot stan och träffa tjejerna. Sitta på trädgårn(?) Jag jobbar imorgon iallafall, 11 - 5. Sedan blir det att packa. Ändrade planer med midsommar. Jag följer inte med till öland, utan det blir lite st. anna istället. Cidern och ölen är inköpt och ska in på kylning.


This is it.

Ska snart ta mig bortåt johannas m&m. Där blir det bara en skön filmkväll men lite michael jackson, this is it. Sleepar över lite där också. Imorgon är det jobb, får jobba över imorgon också eftersom Sara är sjuk. Men det är helt okej, cashing. Om man ska ta och öppna teoriböckerna också ikväll..


20 juni.

Jag har inget att skriva egentligen, men jag vill. Kanske inget intressant. Nu väntar en ny jobbvecka, och jag tycker att det ska bli skönt. Dagarna kommer bara rulla och så kommer midsommar. Vi drar lite lätt till Öland, och det ska bli sjukt kul. Malin och tjejerna är också där, så ska träffa dom också. 2 helger kvar som jag inte får gå ut med mina tjejer, och en av dom är midsommar. Dagarna går fort, lite för fort. För jag hinner inte med teorin, så jag känner att datumet bara kommer närmare och närmare.. Snart kommer min bror hem också, Jacob. Han muckar idag.


allt jag har att säga är..

Erik hassle - standing where you left me.

18 fucking juni.

Tror ingen kan ha haft en sämre dag som mig! Nu ska jag skriva en bok här och berätta min dag.

Gick upp kl 6.45 och gick till spårvagnen mot körskolan, när jag går av vid centralbadet så har jag inte min påse med mig med jobbarkläder och teoriböckerna. Ringer min körskollärare och vi åker till hållplatsen och kollar, nej inte där. Skitsamma tänkte jag och tänkte låna skolans böcker och plugga till kl 11, då jag började jobbet. Men nae, för det var riskettan utbildning så fick inte ens gå in. Åka hem igen och sova en timme innan jobbet. Kommer till jobbet och det händer lite där, så sitter och gråter i vasaparken. Går till körskolan för att plugga teori, NEJ dom stängde klockan 12. HOPP. tänker, vart fan är min väska? Jag har glömt den på bänken i vasaparken, springer och ser två tanter med den som tur är. Ur och penn ringer mig och säger att mitt halsband är klart för att hämtas. Hämtar upp det och går mot världens för att träffa Elin och Sahra. på vägen tänkte jag plocka upp halsbandet och sätta på mig det. NEJ spännet är trasigt så jag fick gå tillbaka och det skulle ta en månad att laga. FUCK heller, får gå med halsbandet på mig hela mitt liv. Kan man seriöst ha en sämre dag? Ta mig härifrån.


16 juni.

Tycker lite synd om mina läsare, statistiken håller i sig och jag uppdaterar inte. Har rätt mycket att göra om dagarna. Jobb och körkort är det enda som existerar i mitt huvud just nu. så nu i det fina vädret så ska jag åka till körskolan och sitta där och ha körlektion. Men det är det väl värt. Ikväll så ska jag träffa kära Emma och mille. Imorgon blir det jobb igen.

Nästa helg är det midsommar igen, och vi har inga planer hittills.

12 juni!

ojojoj, ingen uppdatering på 10 dagar! Jag bor inne i lägenheten för det mesta nu igen, så därför ingen uppdate. Inget internet där nämligen, jag håller mig lite uppdaterad genom mobilen bara på facebook osv. Är hemma i svärtinge idag, mamma saknade mig lite. Fått mat och en skön dusch, riktig mat var gott!

Om dagarna gör jag inte så mycket, på måndag så börjar jobbet på allvar och hela sommaren. Så längtar starkt till Rhodos, eller det är skönt att ha något att längta till. Samt om en månad så kan jag ha körkort, och är 18 år. känns rätt sjukt, men min dag kommer med stora steg den med. Jag har lite bilder att bjuda på under veckan som gott, men tror inte jag orkar lägga in dom på datorn nu. tjao


2 JUNI.

jag tänkte bara säga att jag strejkar mot studentveckan detta år, alla jag känner går ut utom jag! som tur är, är det sol och jag kan sola. Klar i skolan är jag också, jobbar lite under veckan så det är skönt. Nu ska jag åka bort till Johanna där dom förfestar och ska sedan ut, då åker jag hem och tittar på greys. Jag ska tänka på det negativa, dom kommer få köa i 1-2 timmar. Och jag kommer vara pigg och fräsch imorgon! YÄ.


RSS 2.0